Mode: iets waar ik helemaal gek van ben! Ik hou ontzettend van het uitproberen van verschillende stijlen en kledingmerken en ik schrijf hier dan ook graag over. Zelf lees ik veel blogs van andere schrijvers over mode om zo op de hoogte te zijn en te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. Ik vind dit leuk en daarnaast zorg ik er hierdoor voor dat ik er altijd goed en verzorgd uitzie. Vadaag wil ik het kort hebben over een leren jack voor heren en de Ralph Lauren jas voor heren. Beiden behoren ze tot mijn favoriete stijlen en ik vind het daarom leuk om mijn persoonlijke ervaring met en kijk op deze jassen met je te delen. Misschien helpt dit je met het vormen van een mening omtrent deze twee kledingstijlen.

Een leren jack voor heren

Vandaag wil ik graag een artikel schrijven over een leren jack heren; onmisbaar voor elke moderne man! Een leren jack voor heren staat stoer, zit lekker, is warm en is ook nog eens onmisbaar voor het afmaken van iedere denkbare outfit. Een leren jack voor heren is verkrijgbaar in verschillende kleuren, modellen en prijsklassen maar één ding is zeker; als je er eenmaal een hebt gekocht wil je niet meer zonder. Bijna iedereen heeft wel een leren jack voor heren in zijn kast hangen en ik begrijp wel waarom. Een leren jack heren is tijdloos, gaat jaren mee en is goed te combineren met andere kledingstukken. Ideaal dus wanneer je graag meerdere stijlen met elkaar combineert. Zelf heb ik zowel een donker bruin leren jack voor heren als een zwart jack, maar er bestaan ook mogelijkheden in het lichtbruin of grijs. 

Ralph Lauren jas heren

Nu we het toch over jassen voor heren hebben, wil ik graag de Ralph Lauren jas heren bespreken. Deze jassen van het Amerikaanse merk ken je onder andere van de mannelijke Polo. Een Ralph Lauren jas voor heren staat heren perfect en staat bekend om de mooie combinatie van casual en zakelijk. Een Ralph Lauren Jas is hip, zowel casual als net verkrijgbaar en beschikbaar in veel verschillende vormen en kleuren. Zelf hou ik bijvoorbeeld heel erg van een tussen jas, maar ook een gewatteerde jas of een Ralph Lauren Jack is een goede keuze. Ralph Lauren jassen voor heren staan erom bekend lang mee te gaan, een hoge kwaliteit uit te stralen en erg comfortabel aansluiten bij heren. Zowel voor in de winter als de koudere dagen in de lente zijn deze jassen perfect geschikt. Zelf heb ik meerdere jassen van dit merk in mijn kast hangen en ik kan niet anders zeggen dan dat ik er ontzettend enthousiast over ben.